Webdesign Portfolio

Een vriendelijk webdesignbureau dat met u meedenkt en uw webdesign in alle vormen en maten verzorgt, is bepaald geen overbodige luxe als je je als bedrijf professioneel wilt profileren. 2-Tone All-round Computer Services is zo’n bedrijf en ontwerpt, bouwt en beheert websites en maakt van simpele informatieve pagina’s een complete WordPress CMS systeem.
Alle zaken die bij webdesign horen, voeren wij voor u uit. Bent u niet tevreden over uw huidige website of kan deze wel eens een opfrisbeurt gebruiken, dan staan wij open voor een adviserend gesprek.

Vanaf het idee tot aan de definitieve realisatie van een website bieden wij u alle webdesign mogelijkheden. Allereerst bespreken we in een persoonlijk onderhoud samen de perspectieven, de context en verdere mogelijkheden. Zo kunnen wij al uw wensen inwilligen en implementeren naar een webconcept. Uiteraard zetten wij dit voor u op papier in de vorm van een passende offerte.

Na ons gesprek en de offerte maken wij een ontwerp waarin wij uw aanbevelingen en internetbehoeften beschrijven. Wij vullen het concept zodanig aan totdat deze volledig overeenkomt met uw wensen. Hierna programmeren wij uw website op een zodanige wijze dat er in een later stadium altijd gemakkelijk eventuele aanpassingen of toepassingen kunnen worden toegevoegd.

Wij kunnen uw website voorzien van het WordPress Content Management Systeem. Met dit CMS-systeem kunt u zelf uw teksten, foto’s en andere content bewerken die reeds op uw website staan. Op die manier heeft u volledige vrijheid en bent u niet gebonden aan een partij die uw website moet onderhouden.

Uw aanwezigheid op het internet is cruciaal om uw bedrijf op een goede en positieve manier in de markt te zetten. Ons webdesign op maat zorgt voor consumentenvertrouwen en voor meer klanten die u kunnen vinden om van uw diensten gebruik te kunnen maken, of om producten van u af te nemen.
In deze nieuwe tijd is een website niet meer dan normaal, maar een goede website is niet altijd zo vanzelfsprekend.

Klik hier om een vrijblijvende offerte aan te vragen.