Servers

2-Tone All-round Computer Services onderhoudt, migreert en installeert diverse server-oplossingen op maat. Door het beheer van uw eindgebruikersomgeving centraal via één of meerdere servers te laten lopen, behoudt u efficiëntie in kosten en tijd.

Wanneer u vragen heeft over onze server-oplossingen, kunnen wij u altijd voorzien van optimale support. Standaard adviseren en leveren wij onze relaties server-oplossingen van HP. trainingen en support.  Omdat wij business partner zijn van HP, hebben wij middels het HP Partner Program toegang tot een online portal met productinformatie. Bovendien leveren wij onze servers in combinatie met een HP-Carepack, waarmee u gebruik kunt maken van uitstekende service- en garantievoorwaarden.

Met behulp van een UPS-systeem kan uw IT-apparatuur worden beschermd tegen problemen (zoals vervuiling en netpiekspanningen)  in de stroomtoevoer. Bij stroomuitval wordt serverapparatuur online gehouden en indien nodig op een nette manier uitgeschakeld zodat er geen dataverlies optreedt.

Uw data veilig bewaren stopt niet bij een dagelijkse back-up. Wanneer uw back-ups op de zaak blijven liggen is er nog steeds kans op dataverlies bij inbraak of brand.

Wij adviseren onze klanten om, naast de standaard back-up, te kiezen voor onze zakelijke online back-up oplossing. Door deze zakelijke Cloud-oplossing worden uw bedrijfsgegevens dagelijks veilig opgeslagen op een beveiligde Cloud-server.