Webdesign

Wanneer een bedrijf zich professioneel wil profileren, kan men tegenwoordig niet meer om het hebben een goede website heen. Uw aanwezigheid op het internet is cruciaal om uw bedrijf op een goede en positieve manier in de markt te zetten. 2-Tone A.C.S is een vriendelijk webdesignbureau  dat met u meedenkt.

2-Tone A.C.S ontwerpt, bouwt en beheert websites en maakt van simpele informatieve pagina’s een compleet WordPress CMS systeem. Ons webdesign op maat zorgt voor consumentenvertrouwen en voor meer klanten die u kunnen vinden om van uw diensten gebruik te kunnen maken, of om producten van u af te nemen Vanaf het idee tot aan de definitieve realisatie van een website bieden wij u alle webdesignmogelijkheden. Ons webdesign op maat zorgt voor consumentenvertrouwen en voor meer klanten die u kunnen vinden om van uw diensten gebruik te kunnen maken, of om producten van u af te nemen.

Allereerst bespreken we in een persoonlijk onderhoud samen de perspectieven, de context en verdere mogelijkheden. Zo kunnen wij al uw wensen inwilligen en implementeren naar een webconcept. Uiteraard zetten wij dit vooraf u op papier in de vorm van een passende offerte.

Na ons gesprek en de offerte maken wij een ontwerp waarin wij uw aanbevelingen en internetbehoeften beschrijven. Wij vullen het concept  net zolang aan totdat deze volledig overeenkomt met uw wensen. Hierna programmeren wij uw website op een dusdanige wijze dat er in een later stadium altijd gemakkelijk eventuele aanpassingen kunnen worden gedaan.

Wij kunnen uw website voorzien van het WordPress Content Management Systeem. Met dit CMS-systeem kunt u zelf uw teksten, foto’s en andere content bewerken die reeds op uw website staan. Op die manier heeft u volledige vrijheid en bent u niet gebonden aan een partij die uw website moet onderhouden.

In deze nieuwe tijd is een website niet meer dan normaal, maar een goede website is niet altijd zo vanzelfsprekend!

Bent u niet tevreden over uw huidige website of kan deze wel eens een opfrisbeurt gebruiken? Wij staan wij open voor een adviserend gesprek.

Klik hier om een vrijblijvende offerte aan te vragen.